Translam Speakers en TPA3116d2 Amp.

Say what ? 

Een tijdje geleden vond ik foto's van de Magico Mini luidsprekers op het internet, ik was direct gecharmeerd van het uiterlijk en de manier van bouwen.

Om eens te testen hoe lastig het was om van meerdere lagen multiplex een luidsprekertje te bouwen, heb ik 2 Peerless FR35/8 speakertjes besteld, en bij de bouwmarkt een paneeltje populieren multiplex gekocht. Phoe dat viel nog niet mee, het doel was 2 luidsprekertjes van ca 20cm hoog, met een 1/4 transmissielijn labyrinth binnenkant afgestemd op zo'n 80hz, echter na 12cm hoogte was ik er klaar mee, en heb de boel op elkaar gelijmd.
 
translam peerless fr35/8 build
Het resultaat zijn 2 leuk ogende luidsprekertjes, met prachtig geluid, echter volledig zonder bas :-S
 
Om dit setje aan te sturen wil ik een versterkertje in dezelfde stijl bouwen, dus op elkaar geplakt (translam), en uitgefreest, multiplex. De versterker zelf bestaat uit een TPA3116d2 klasse D versterkertje van Ebay, het geluid wat dit kleine bordje produceert is verbluffend.
TPA3116D2 2.0 kanaals versterker

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
34.239.149.34
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com