29-09-2016 2xx.xxxkm Biologisch afbreekbaar

Doordat mijn lieftallige wederhelft tegenwoordig op de fiets naar het werk gaat, heb ik de beschikking over de diesel gezinscontainer.

Gevolg hiervan is tevens dat de MX5 weinig km's maakt en stilstaan is niet goed voor een auto. langzaam aan zag ik de dorpels krokanter worden, en ook de remmen zaten een beetje vast.
Tijdens de APK controle bleek de auto toch iets krokanter dan verwacht, met serieuze laswerkzaamheden als gevolg, ook de remmen moeten volledig vernieuwd worden. Daarnaast weer 4 nieuwe banden en nog wat kleinigheden ... ouch ... bestaat er niet zoiets als subsidie voor biologisch afbreekbare auto's  ?

Nieuw :

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op

CABRIOOT.COM

De digitale speeltuin van JPD

 

 

 

 

Nog meer van dit

 

 

 

 

Het origineel

 

 

 

hdlz13

 
 
Cabrioot ...
Of te wel een samenvoeging van de woorden "Cabrio" & "Idioot" .
 
Ergens op een bepaalde tijd een aantal jaren geleden , laten we zeggen halverwege het jaar des heren 2000 kocht ik een computer , nam een breedband verbinding.
 
Rond dezelfde tijd werd ik eigenaar van een Golf 1 cabriolet uit 1985. Na een dag of 3 gekeken te hebben wat de mogelijkheden waren van het internet bedacht ik  dat het wel leuk zou zijn om een website te maken, onderwerp lag ook voor de hand, namelijk mijn hobbyautootje ... zie de geboorte van deze site .
 
Sindsdien is er wel een en ander veranderd, en is cabrioot.com vooral uitgegroeid tot mijn digitale speeltuin, deze site dient dan eigenlijk ook geen ander doel dan voor mijn eigen vermaak en lering, mocht een ander er echter wat aan hebben dan is dat mooi meegenomen.

 

Dit is een grijze balk

 

 

Archief

Hieronder volgt een soort zoekfunctie, waarom je die zou willen gebruiken is mij geheel onduidelijk, maar goed, het ding werkt.

Zoeken

Hoe lang al ?

 

 

 

 

Wat technisch geneuzel


IP Addres:
3.231.220.225
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Joomla Template by cabrioot.com